Eilen tein postauksen meikkipuuterin “korjaamisesta”, parempi sana voisi olla eheyttäminen. Olen ollut viime aikoina hirveän laiska kun kaikkea kummallista ja ei niin kummallista on tapahtunut.

Tänään katsoin leffan Magic Mike, kun löhöilin koulun jälkeen kotona, ja jos etsii vähän “erilaista” romanttista ja viihdyttävää elokuvaa, kannattaa katsoa :). Sain äsken paketoitua kaikki lahjat.. Mutta tässä hieman kuvia viime ajoilta, osa on mahtavaa iphone laatua ja osa sitten ihan järjestelmäkameralla otettuja :) Omaa naamaa, kavereiden naamaa, joulua, brysseliä, tylsyyttä :)IMG_7735

Tässä kuvassa ei ole mitään järkeä mut otin noiden jouluvalojen takia ja ne ei edes ole hienot :D

IMG_7739

Tea time at 5 o’clock!

IMG_7740

Nämä kuvat ovat sieltä supersöpöstä kahvilasta mikä on noussut ehdottomaksi ykköseksi, ja sinne on 10 minuutin kävelymatka kotoa!

IMG_7741 IMG_7743

Eikö ole chill kahvila?? You gotta admit.. :)

IMG_7744 IMG_7746

IMG_2909

Paketoin vähän lahjoja.. Hienosti otin kuvan petaamattoman sängyn päältä :) enjoy!

IMG_2908

Tänään venailin äitiä kun se vei pikkuveljeä lääkäriin, ei sitten ollut muuta tekemistä kuin kuvailla joulua… :)

IMG_2907 IMG_2905

Ahh, sunnuntaina käytiin Quickissa kunnon burgereilla! Oli niin paljon majoneesia.. yh

IMG_2902

Lauantaina kävin ostamassa mäkkäristä hampparin kun oli ihan järkyttävä nälkä eikä ollut aikaa muuhun.. Oli aika pikaruokapainotteinen viikonloppu kaikenkaikkiaan! :))

IMG_2901

Ummm ei oo mitään ideaa tästä kuvasta? Taisi olla nuo mummot suihkuhatut päässä mutta sitä ei nyt näe tästä kuvasta niin hyvin.. Tää on mun tokaksi lempparin kahvilan ulkopuolelta lauantai-iltana :)

IMG_2898 IMG_2897

Vähän perjantaifiilistelyjä!

IMG_2886

Oijoi äiti teki korvapuusteja torstaina tai perjantaina ;D

IMG_2884

Naamaa koulussa ;D

Ihan kivasti kuvia, tuntui etten mistään ottanut kuvaa.. Nauttikaa, en nyt jaksa kirjoitella kun ei ole kauheasti mitään.. Paitsi että lauantaiaamuna lähdetään perheen kanssa Chamonix:iin laskettelemaan. Vielä kaksi päivää koulua.. En jaksa. Mun pitää vielä postata Suomesta ja veljen yo-juhlista!! Tässä lähipäivinä jos ehdin.. :) Nyt mielenkiintoisen biologian pariin, huomenna viimenen koe/kotiläksy/kouluun liittyvä kotona tehtävä juttu! Kivaa keskiviikkoa!

Advertisements