Tags

, , , , , , , ,

660x400-141212101603_fireworks_new_year_2013_wallpaper

Mitä mieltä olette uuden vuoden lupauksista? Aiotteko tehdä yhtään? Minulle iski tänään että herranjumala, huomennahan on aatto. Onneksi tiedän jo mitä laitan päälle, ilman suunnitelmat suunnilleen tiedossa, mutta aionko tehdä lupauksia, parannuksia, muuta turhaa? Tulin siihen tulokseen, että aika yleiset lupaukset, kuten aion syödä terveellisemmin ja aloittaa urheilemaan tosissani, ovat turhia ja lupauksen idea ei pysy. Lupaushan on asia, joka pidetään, mutta usein uuden vuoden lupauksilla ei ole kauheastikaan arvoa, ehkä jos on asennoitunut ihan sataviiskyt niihin juttuihin, mutta mun asennoituminen ainakin riippuu vähän päivästä.. Joten ajattelin tänä vuonna hyviä lupausehdotuksia olevan paljon juominen, tupakan polttaminen, hauskan pitäminen, uusien kavereiden saaminen ja muistojen tekeminen. Vuonna 2013 täytän 18, muutan takaisin suomeen, minulla on paljon matkoja luvassa, hyviä sekä huonoja muutoksia sekä ihan puhdas alku. Suomessa muutamme kaupunkiin jossa en ole asunut ennen, mutta käynyt monta kertaa.

tumblr_mfv2bkfTDD1r5lorfo1_500_large

Monet ajattelevat, että on pakko tehdä uuden vuoden lupauksia, jotka poistavat jonkin paheen elämästäsi, kuten juominen, tupakoiminen, laiskuus jne. Ihmisten täytyisi ajatella tarkemmin mitä ne oikeasti ovat, ja ovatko ne vain asioita joita voisit sano joka toiselle vastaantulijalle, vain sen takia, että sinulla on jotain lupauksia? Ajattelin pitää omat lupaukseni omassa tiedossani, ja katsoa vuoden päästä josko ne ovat toteutuneet vai dumpattu sängyn alle muuttolaatikoiden perässä.

tumblr_mfv0rewavM1ql477co1_500_large

Lupaukset voivat olla bucket listin tapaisia, kuten olin omiani ajatellut. Näe joku julkkis. Syö jotakin eksoottista. Matkustele. Opi jotakin uutta ja hyödyllistä. Sosialisoidu. Tee jotakin extempore. Tällaiset pikkuasiat muodostaisivat minun vuoteni ihan mielenkiintoiseksi ja elämisen arvoiseksi. new-year-s-resolution-pic-getty-681635794

Just some outpouring of how useless new year’s resolutions are, in my opinion. What is the point of making every year the same promises to lose weight and eat healthy, when in the end of the year you realize that none of this ever happened, did I even try? I decided to make like a “bucket list” in my head, to maybe remember in the end of the year what were the things I try to do and see and experience. Some things would be like to see a celebrity, eat something exotic, do something that I wouldn’t normally do. Year 2013 is a big year for me. My 3 years in Belgium ends, and Finland is pulling me again. I’m turning 18. I have no idea of my life after next summer, but I hope it will take me with open arms.

I will be back maybe tomorrow, maybe 2013. Happy new year everybody!

Pictures from weheartit.com

Advertisements